SPONSOREN

Natuurlijk is een vereniging altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Sponsoren die onze vereniging een warm hart toedragen.

Wat heeft de vereniging te bieden, wat kunnen wij voor onze sponsoren betekenen:

  • reclame ruimte op onze “nieuwe” bus;
  • reclame ruimte op deze site, op de homepage tonen wij aan de rechterzijde van het scherm  (random) onze sponsoren;
  • muzikale ondersteuning van een festiviteit of evenement van de sponsor;
  • we houden u op de hoogte van het rijlen en zeilen binnen de vereniging en u wordt uitgenodigd bij festiviteiten die we organiseren.

Hoe kunt u ons ondersteunen:

  • in natura, door het beschikbaar stellen van b.v. een instrument;
  • natuurlijk financiëel zodat we dit kunnen besteden aan de hieronder genoemde zaken.

NIEUWE UNIFORMEN

In het voorjaar van 2015 is binnen de vereniging een groep opgericht om Excelsior te voorzien van nieuwe uniformen. Het huidige uniform is inmiddels 15 jaar oud en nodig aan vervanging toe. De zgn. “Uniform commissie” probeert financién aan te boren om dit te realiseren. Hiertoe organiseert men activiteiten en festiviteiten zoals:

  • bingo avonden
  • feestavonden
  • bolchrysanten acties etc.

Hoe het nieuwe uniform er uit gaat zien gaan we hier nog niet verklappen. Dat moet natuurlijk nog een verassing blijven. We kunnen alleen maar zeggen dat het heel anders wordt dan het huidige en een stuk moderner. Wat we hier wel al kunnen verklappen is dat het in de Excelsior kleurstelling zal zijn.

Volg voor de verdere berichtgeving over het aanstaande nieuwe uniform natuurlijk deze site.

TRANSPORTMIDDEL

In het najaar van 2015 hebben we een ander vervoermiddel moeten aanschaffen omdat de welbekende blauwe Renault EXCELSIOR BUS was bezweken.  De “nieuwe” bus rijdt nu nog rond zoals hij destijds de productielijn heeft verlaten. Natuurlijk willen we deze bus voorzien van de bij ons horende kleurstelling oranje, wit en blauw. We streven ernaar dat we in het voorjaar van 2017 voldoende gelden bij elkaar hebben om deze bus te kunnen laten transformen naar een echte “Excelsior BUS”.

Op de bus is natuurlijk voldoende ruimte vrij gelaten om onze sponsoren ruimte te bieden om te adverteren.

Hieronder een foto van onze bus.

 

Wilt u nog meer informatie over de mogelijkheden voor sponsoring, neem dan contact op met onze secretaries Douwe Prins info@excelsiorgroningen.nl Zijn contactgegevens vindt u elders op deze website, onder het kopje “BESTUUR”.

Deze bedrijven gingen u voor als sponsor van Excelsior.

Vriendenloterij Sponsorkliks Snip PB_Cultuurfonds ReWo-DeJong Bakkerij_Smit Calimero