SPONSOR VAN EXCELSIOR

Sponsor van Chr. Showband Excelsior,

Chr. Showband Excelsior kan natuurlijk niet alleen bestaan vanuit de leden. Sponsoren zijn daarom erg Welkom en belangrijk!

Wij bieden onze sponsoren:

  • reclame ruimte op onze “nieuwe” bus, die tijdens optredens door heel nederland gezien kan worden.
  • reclame ruimte op deze site, op de homepage tonen wij aan de rechterzijde van het scherm  (random) onze sponsoren;
  • muzikale ondersteuning van een festiviteit of evenement van de sponsor;
  • we houden u op de hoogte over het reilen en zeilen binnen de vereniging en u wordt uitgenodigd bij festiviteiten die wij organiseren.

Tijdens een optreden lopen we er graag netjes verzorgd en als een geheel bij. En als we naar een optreden gaan, vinden we het fijn dat ons instrumentarium in een fatsoenlijke, veilige bus zit. Muziek maken is onze passie! Dit kan mede door de steun van onze sponsoren en vrienden.

Zelf ondernemen we ook allerlei acties om extra gelden in te zamelen om de vereniging sterk en levendig te houden. Zo doen we dit oa door optredens te verzorgen, acties en we hebben een actieve ac die vele gezellige activiteiten  organiseert, waar wij onze sponsoren graag voor uitgenodigen.

Het is dus van groot belang mensen en bedrijven te hebben die onze prachtige vereniging willen blijven steunen.

Wilt u dit ook? Wilt u ook bijvoorbeeld uw reclame op onze site en op de verenigings bus? In onderstaand filmpje kunt u zien wie u al voor gegaan zijn. Mail vrijblijvend over alle mogelijkheden met onze Menager, Douwe Prins:

info@excelsiorgroningen.nl

wij zijn blij met de steun van onze sponsoren!