Jeugdband informatie

Jeugdband Excelsior Groningen

Jeugdband Excelsior Groningen is een jeugdafdeling van de vereniging die kinderen in de leeftijd van 7 tot 16 jaar de kans geeft zich op muzikaal gebied te ontwikkelen. Jeugdband Excelsior Groningen is een vereniging met als doel plezier maken met muziek. Om dat doel te bereiken staan binnen de vereniging vele vrijwilligers klaar om uw kind op muzikaal gebied een heleboel bij te brengen.

De jeugdband is opgericht in augustus 2008. Het korps is ontstaan uit de eerder begonnen Music Kids Club, welke nog steeds zorgt voor aanwas van jeugdleden richting de jeugdband.

Onze vereniging combineert muziek en show op geheel eigen wijze. In het winterseizoen wordt er zowel individueel als in groepsverband gerepeteerd. Voor het instuderen van een wordt er in het voorjaar en zomer zullen ook buiten gerepeteerd op de sportvelden. Ook wordt er elk jaar een “werk” weekend georganiseerd waarin muziek en spel gecombineerd worden. Kortom een leuke uitdagende hobby.

De jeugd repeteert elke woensdag van 19.00u tot 20.00u aan de Renbaan in het Stadspark. Benieuwd naar deze jeugdband? Kom dan eens kijken of neem contact met ons op.

Contactpersoon: Herman van de Kerkhof

Maíl: info@excelsiorgroningen.nl